Suma't a la campanya per a l'èxit escolar a Badalona Sud

Eixos de la campanya

L’avió de la campanya simbolitza el projecte vital de cada infant. I el lema ‘Que l’escola t’acompanyi’ posa en valor la força positiva que exerceix l’escola en l’etapa de creixement dels infants. El missatge de la campanya s’estructura en tres eixos, que corresponen als principals beneficis de l’escolarització.

L'obertura al coneixement

L’escola motiva els infants i joves a aprendre, els ensenya a mirar, els obre una finestra al món i a la cultura. És un espai per a despertar la curiositat, aprendre a observar i practicar la descoberta.

La socialització

En l’aprenentatge els infants no estan sols. Fan camí amb d’altres companys. L’escola ajuda a relacionar-se i a conviure amb els que són diferents. A l’escola els infants aprenen a treballar en equip i a posar-se a la pell dels altres.

El creixement personal

L’aprenentatge escolar també alimenta la dimensió interior. L’escola transmet els valors de l’autoestima, el compromís, l’esforç i la implicació. Els infants i joves creixen i es reconeixen com a persones, també gràcies a l’escola.

PROCÉS PARTICIPATIU

El contingut de la campanya és el resultat d’un període de consulta realitzat des del Centre Sant Jaume a la comunitat educativa de l’Escola Baldomer Solà, l’Escola Josep Boada i el Col·legi Lestonnac de Badalona. Més d’un centenar de persones han participat en aquesta fase prospectiva, d’escolta i d’intercanvi. Entre d’altres, claustres de professors, alumnes i mares, així com representants de diverses entitats socials amb gran recorregut al territori.