Suma't a la campanya per a l'èxit escolar a Badalona Sud

QUI SOM

La campanya ‘Que l’escola t’acompanyi’ és una iniciativa del Centre Sant Jaume i neix en el marc d’un treball permanent per a la reducció de l’absentisme escolar i la promoció de l’escolarització.

La campanya forma part del Projecte de Suport a l’Escolarització promogut pel Consorci de Badalona Sud des del 2008 i que el Centre Sant Jaume duu a terme dins del Pla de promoció de l’escolaritat i prevenció de l’absentisme escolar de l’Ajuntament de Badalona.

Fins ara, el Centre Sant Jaume ha treballat amb les famílies derivades pels agents del territori. Quan s’atén la realitat social, millora la presència a l’aula.

L’equip del centre està convençut que l’escolarització s’ha de promoure més enllà dels centres educatius i de les famílies que presenten situacions d’absentisme escolar. Per aconseguir una escolarització plena cal implicar tota la ciutadania.

Amb aquest objectiu, la campanya fa una crida perquè veïns i veïnes, entitats, empreses i serveis, conjuntament amb les escoles, difonguin els beneficis que l’escolarització aporta als infants i joves de Badalona Sud.

El lema ‘Que l’escola t’acompanyi’ sintetitza aquest desig i encàrrec comunitari. Junts podem fer-ho possible, suma’t a la campanya!

El Centre Sant Jaume compta amb més de 20 anys de trajectòria de compromís a favor dels infants, joves i adolescents en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social a Badalona Sud.

Un equip multidisciplinar d’educadors i treballadors socials, psicòlegs i psicopedagogs, acompanya les famílies perquè assoleixin dinàmiques favorables pel creixement dels seus fills.

Actualment, l’entitat intervé a través de la seva cartera de projectes i serveis.

Amb el suport de: